Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία στο Survivor 2

19

Οι δυο ομάδες του Survivor 2 έχουν ήδη αρχίσει να δείχνουν έναν πολύ έντονο ανταγωνισμό μεταξύ τους, ειδικά μετά τα σχόλια των Μαχητών οι οποίοι χαρακτήρισαν τους Διάσημους ως… χελώνες.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία στο Survivor 2

Και οι δύο ομάδες είχαν πράγματα να αποδείξουν στο σημερινό παιχνίδι με τους Διάσημους να είναι καθόλη τη διάρκεια του αγωνίσματος μπροστά δείχνοντας μεγαλύτερη θέληση φτάνοντας την διαφορά σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού μέχρι το 8-3 και το 9-4.Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία στο Survivor 2

Τελικά οι Μαχητές δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στην ανωτερότητα των Διασήμων και με τον Γιάννη Δρυμωνάκο στο τελευταίο run έγραψαν το τελικό 10-5.

Νωρίτερα η Eλένη Χατζίδου έκανε για μια ακόμη φορά την ανατροπή αφού στο αγώνισμα με την Μελίνα Μεταξά κατάφερε να βάλει πρώτη τα μπαλάκια στο καλάθι.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος είπε στους συμπαίκτες της: «Το καταλάβαινα ότι πήγαινα σαν χελώνα… κανονική χελώνα αλλά η χελωνίτσα…», είπε.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία στο Survivor 2 Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία στο Survivor 2 Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία στο Survivor 2 Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία στο Survivor 2 Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία στο Survivor 2 Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία στο Survivor 2 Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία στο Survivor 2 Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία στο Survivor 2 Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία στο Survivor 2 Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία στο Survivor 2

Πηγή: newsbeast.gr