Άφησε τη σύζυγό του & το μωρό τους και έτρεξε να σωθεί από τσίτα! (βίντεο)

26

Η ξεγνοιασιά έδωσε τη θέση της στον τρόμο για μια οικογένεια Γάλλων τουριστών σε πάρκο- σαφάρι της Ολλανδίας, όταν έκανε την εμφάνισή της μια αγέλη τσίτα (γατόπαρδοι) με… ύποπτες διαθέσεις.

Μάλιστα, ο πάτερ φαμίλιας φοβήθηκε τόσο πολύ, που άφησε πίσω τη σύζυγό του με ένα παιδί στην αγκαλιά και χίμηξε προς το αμάξι τους όπως αποδεικνύουν τα πλάνα του βίντεο που γύρισε οικογένεια που βρισκόταν σε άλλο αμάξι… Τελικά, η τριμελής οικογένεια κατορθώνει να μπει στο αυτοκίνητο, για μια βόλτα στο πάρκο που θα της μείνει αξέχαστη για τους λάθος λόγους.

Πάντως, υπεύθυνος του πάρκου διευκρίνισε ότι τα τσίτα τρώνε κανονικά, «ώστε να μην είναι εξαιρετικά πεινασμένα» και δεν κυνηγούσαν.

«Σε πρώτη φάση έχουν την ίδια αντίδραση με κάποιον που τού χτυπάνε το κουδούνι της πόρτας απροσδόκητα, σκέφτονται: ε, κάτι παράξενο συμβαίνει στην περιοχή μας» σημείωσε ο υπεύθυνος του πάρκου, αλλά πρόσθεσε με νόημα: «Αλλά τελικά ανταποκρίνονται σε αυτή την ‘’εξαιρετική επίσκεψη’’, και αυτοί οι άνθρωποι ήταν απίστευτα τυχεροί». 

Ο υπεύθυνος του πάρκου σημείωσε ακόμα ότι οι επισκέπτες στο πάρκο έχουν προειδοποιηθεί να μη βγαίνουν από τα αυτοκίνητά τους, προειδοποίηση που δεν εισακούστηκε με παρά λίγο τραγικά αποτελέσματα…

Πηγή: skai.gr